Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

INTEGRATED FIT TRAINING IS BEWEGINGSTHERAPIE 

Integrated Fit Training (IFT) is een unieke kracht- en conditietraining waarbij er oefeningen met het eigen lichaamsgewicht worden uitgevoerd. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van diverse fitnessmaterialen. Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

* Warming up: diverse conditie en coördinatie oefeningen; 

Conditietraining: wordt ook wel eens het uithoudingsvermogen genoemd. Het is het vermogen van een mens om zich gedurende een bepaalde periode in te spannen en actief te blijven. Daarnaast geeft de conditie het vermogen aan om weerstand te bieden, het herstelvermogen en immuniteit voor ziekte, blessures of vermoeidheid.

Fighttraining: hierbij worden boks- en verdedigingstechnieken beoefend. De focus ligt op de techniek, coördinatie en conditie en niet op het wedstrijdelement. Er wordt niet tegen elkaar gevochten tijdens de training (sparren);

* Concentratie - en coördinatiespellen waarbij je leuke opdrachten krijgt deze uit te voeren individueel of in groepsverband;

* Cooling down: bij de cooling down worden de spieren die tijdens de training aan bod gekomen zijn gestretcht. Oefeningen uit de yoga behoren ook tot de cooling down.

Integrated Fit Training werkt samen met Daniels NutriGeneeskunde voor uw welzijn en gezondheid!

Integrated Fit Training werkt ook samen met Gemeente Amsterdam Zuidoost: www.zuidoostbeweegt.nl

      "Integrated jezelf met variatie van bewegingen"


Integrated Fit Training is een laagdrempelige sport voor jong en oud. Naast het sportieve element heeft Integrated Fit Training een hoog sociaal karakter. In beweging zijn en samenwerken gaan bij onze sport hand in hand. 

Wat kunnen wij extra bieden voor de patiënten/klanten? 

Verantwoorde bewegingstherapie op maat maken en inzetten voor de patiënt/klant met overgewicht, blessures of chronische klachten. Daarbij is een anamnese (intake) heel belangrijk hoe wij te werk gaan de klachten aan te pakken. 

Voeding/Nutriënten en suppletie advies is erg essentieel voor verbetering van de gezondheid. Bewegingsadvies wordt hiermee goed op afgestemd. 

Lezingen over bewegen, voeding en blessures

We houden ook lezingen voor de deelnemers en overige geinterreseerden.

Wat heb je nodig? Gemakkelijke sportkleding, handdoek, binnen sportschoenen, fles water en bokshandschoenen. Heb je geen bokshandschoenen? Kan je bij ons tijdens deze introductietraining gebruik van maken. 


Jouw instructeur zijn: 

Dennis Daniels  

Met sportieve groet, IFT team


"Naast voeding is beweging ook medicijn"


      

           

       "JE BENT HOE JE BEWEEGT"        Voor meer info en prijzen klik  hierGa naar Facebookpage van Integrated Bootcamp: www.facebook.com/Integratedfittraining/                                                  

Wilt u graag meer informatie?

Neem contact op met ons!

Tel.: 06-53755640 
SPORTCONTRAINER AMSTERDAM

Adres: veld nabij school "de Brink" Mijehof te Holendrecht Amsterdam Zuidoost!