Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

ACNE

ECZEEM

PSIORIASES

DERMATITIS

ALLERGIE
  


                  "Schoonheid komt van binnenuit."

Natuurgeneeskundig Dermatherapie

Zoals u dit al eerder hebt gehoord: 

"Schoonheid komt van binnenuit."

Veel mensen hebben tegenwoordig last van acute en chronische huid problemen. Acne, eczeem en allergieën nemen onder invloed van ongezonde voeding, milieuvervuiling en toenemende stress hand over hand toe.

De huid werkt als een natuurlijke barrière tussen interne en externe omgeving en speelt dus een belangrijke rol in vitale biologische functies zoals bescherming tegen mechanische / chemische schade, micro-organismen, UV schade.

  • Verkeerd voedsel gebruik en voedingstekorten worden vaak geassocieerd met gezondheid van de huid en aandoeningen.
  • Ongezonde darmen, slechte ontgifting, hormonaal disbalans en stress leveren een verstoring van uw immuunsysteem op, met als gevolg; het ontstaan van diverse huidaandoeningen.
  • Allergieën, intoleranties, erfelijke factoren.

Deze zijn allemaal oorzaken die huid (-en haar)problemen kunnen leveren.

Huidproblemen kunnen erg hinderlijk zijn en zelfs uw sociale leven beïnvloeden.


"Liefde voor uwzelf en uw naaste, ontspanning en uitgebalanceerde voeding hebben als basis een belangrijke invloed op het verbeteren van uw algehele gezondheid en de gezondheid van uw huid en haar." 

We werken samen met erkende laboratoria die een grote diversiteit aan onderzoeken aanbieden. Feces-, bloed-, urine-, haar- en speekselanalyses kunnen door ons uitgevoerd worden.

De resultaten van de onderzoeken geven duidelijk aan of deze veroorzaakt worden door tekorten van voedingsstoffen, een verstoorde darmflora, een verzwakt afweersysteem, hormonaal disbalans, ontstekingen en/of een voedselallergie. Op basis van de resultaten van dit programma wordt bepaald welke vervolgonder­zoeken nodig zijn en/of welke therapie toegepast kan worden om de oorzaak van uw huidklachten te verhelpen.


Wij kennen het verband tussen gezondheid van de huid en voeding.

Wij geven u adviezen over de heilzame werking van uitgebalanceerde voeding, lever- en darmsanering, constitutie en psyche in balans brengen, hoogwaardige producten op natuurlijke basis voor in - en uitwendig gebruik voor uw huid, gezondheid en schoonheid.Tevens passen we Natuurgeneeskundige Orthomanuele behandelingen toe.
Onze unieke Nutri Check and Care kan ingezet worden als onderdeel van dermatherapie als u dit wenst.

Tevens bieden we steun aan de reguliere behandelingen van huisartsen, dermatologen (de donkere huid), huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

"Je huid is de vingerafdruk van wat er gaande is in je lichaam."