Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

Overweegt u om uw gezondheid te laten testen? Wilt u weten of u gezondheidsrisico's loopt, terwijl u zich daar niet van bewust bent? Loopt u al een tijdje rond met vage - of chronische klachten?

Nutri Check

Nutri Check is een uniek onderzoek om de verstoringen in uw lichaam te signaleren. 

We kunnen in samenwerking met een laboratorium uw gezondheid uitgebreid beoordelen. 

Tevens kunnen we met de analyses de oorzaken van uw vage - en chronische klachten opsporen. 


Nutri-onderzoeksmethodieken: 

Klik hier voor meer informatie.

Wij krijgen uw uitslag grafisch weergegeven met specifieke behandeladviezen, voedingsadviezen en suppletieadviezen. De resultaten worden gevisualiseerd en met u besproken. 

Als blijkt dat aan de hand van de uitslagen van de bovengenoemde testen een uitgebreider of een nader onderzoek en/of behandeling(en) geadviseerd wordt, zullen we dit met u bespreken.


Nutri Care

Optioneel bieden wij u aansluitend op de Check een holistisch Care-pakket aan van 6 personal health sessies. Zoals wij u al eerder verteld hebben: "we richten ons op de gehele mens"

Het basis Care-pakket bestaat uit:

  • Anamnese en een Nutri Check
  • Voedingstherapie en Darmsanering
  • Dorntherapie of Breuss massage Health / Relaxation
  • Nutri Touch Health / Relaxation
  • Stimulatie, Evaluatie en Stabilisatie

Voordelen van het Care-pakket. 

Wij kunnen het pakket-samenstelling naar uw wens, gezondheidstoestand op maat maken. Bijvoorbeeld de nadruk leggen op voedingstherapie of op de pijnbestrijding en/of massages. 

U maakt tegelijk kennis met diverse effectieve behandelvormen. Tevens bieden we u therapeutische steun; telefonisch en/of mail contact voor tussentijdse begeleiding, stimulatie en evaluatie.


Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering is (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling mogelijk.


Indicaties: Het verbeteren of behouden van uw gezondheid, ziekte preventie, gewichtsbeheersing, schoonheidsverbetering, huidproblemen, anti-aging, sport en conditie.


Aanvulling: Wilt u als aanvulling op de behandeling van uw huidige gezondheidsprofessional uw gezondheidstoestand tussentijds laten beoordelen of een second opinion? En kiest u dan alleen voor onze unieke Nutri Check? Bent u bij ons ook van harte welkom.