Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

Heeft u last van: vage klachten, chronische klachten, allergieën, bijwerkingen van medicijnen, pijnen, huidklachten, overgewicht, darmklachten, stress? 


"Een goede start is meer dan het halve werk"

Bij het eerste bezoek wordt een uitgebreid medisch interview of anamnese, een (voor)onderzoek gedaan. Dit wordt ook wel een intake genoemd. Aan de hand van uw informatie in het gesprek, de antwoorden op het anamneseformulier en het onderzoek bespreken we het behandelplan. NutriGeneeskunde is voor diverse klachten geschikt. Vanuit de basis voedingstherapie werken we en vervolgens pakken we de klachten (gerichter) aan met behulp van onze geschikte therapieën."Vijf minuten hulp is beter dan tien dagen medelijden."                      "Natuurlijk zelfgenezend
              vermogen"
 
              

De basis van deze therapievorm:
Met behulp van onze unieke combinatie van voeding - en natuurgeneeskundige therapie wordt het zelfgenezend vermogen van de mens gestimuleerd. Om dit te bereiken wordt in overleg met u een persoonlijk behandelingsprotocol opgesteld. Wat wij willen streven is dat de behandeling op u is afgestemd, dat u daarbij voor open staat, op uw gemak voelt en een optimaal effect ervaart.
NutriGeneeskundige combinaties die uw lichaam en geest voeden voor genezing en/of verbetering:

   Deze therapieën zijn onderdelen van onze unieke Nutri Check and Care.

Indicaties:


Door de diversiteit van deze therapie vormen kunnen de klachten zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel benaderd worden. De nutrigeneeskundige behandelingen kunnen op deze manier meteen breed worden ingezet, ook samen met reguliere behandelingen. 
 KLIK HIER VOOR AANDOENINGENLIJST!


                                                                        

Contra-indicaties:

  • Hart pacemaker, ICD bij Scenar Touch behandeling
  • Ernstige psychische aandoeningen.

Deze patienten moet worden aan geraden dat zij een arts raadplegen voordat zij een niet-reguliere behandelaar/therapeut bezoeken!


"Ieder mens is de architect van zijn eigen lot."