Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

Heeft u last van allergieen en verstoringen?

Steeds meer mensen worden geconfronteerd met een allergische reactie op bepaalde voedingsmiddelen. Er zijn veel stoffen in onze dagelijkse voeding die allergische reacties en/of psychische klachten van het lichaam op kunnen roepen. Allergieën kunnen leiden tot: loopneus, niezen, jeuk, huiduitslag, zwelling, astma, darmklachtenenz. Symptomen variëren. Hoewel allergieën u slecht kan laten voelen, zijn ze meestal niet dodelijk. Echter, een ernstige reactie genaamd anafylaxie is levensbedreigend. Een allergie is een reactie van het immuunsysteem. 

Mensen die last hebben van allergieën zijn vaak gevoelig voor meer dan een stof. Stoffen die vaak reacties veroorzaken en waar u bij ons terecht kunt voor behandelingen van allergieën zoals: 

Dermatologische triggers

Voedsel

Huisstofmijten

Huisdieren
Schimmelsporen
Huidschilfers van huisdieren 
Stuifmeel
Insectensteken
Geneesmiddelen
Diverse allergische verstoringen...

  

Nutri-Allergie therapie; Kinesiologie, Acupressuur, Suppletie en Voedingsaanpassing therapie. 

Voor een goed werkend immuunsysteem is een gezonde spijsvertering noodzakelijk. De darmen geven een weerspiegeling van de gezondheid. Verkeerde eetgewoonten, antibioticabehandelingen, infecties, erfelijke aanleg enz. kunnen de darmflora en hierdoor het immuunsysteem verstoren. Het begin van een stofwisselingsblokkade, een gebrek aan vitamines, mineralen, sporenelementen en allergie is daarom vaak te vinden in de darmen. 


Na het invullen van een anamnese, een intake gesprek, kinesiologie en/of een uitgebreide laboratorium wordt onderzoek gepleegd naar de soort en aard van de eventuele allergische problemen en worden eventuele andere klachten die niets met die allergische reacties te maken hebben uitgesloten. Is er een allergie vastgesteld dan wordt een speciaal behandelprotocol uitgevoerd.

We geven u voedings - en nutricijnenadviezen en nazorginformatie zodat de verstoorders het immuunsysteem niet langer belasten en de klachten afnemen of verdwijnen. Voor meer informatie ga naar: Voedingstherapie en Nutri Touch Health.

We versterken uw darmen en daardoor uw immuunsysteem. 


In combinatie met Quantum-Allergy kunnen we uw allergie nog effectiever behandelen.  

Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage wordt het lichaam als het ware "gereset"; U leert uw lichaam om normaal te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. 

Er wordt gebruik gemaakt van kinesiologie, acupressuur (reflexzonetherapie) en een ademhalingstechniekErvaar ons Allergie therapie programma! 

Om het aantal behandelingen te beperken, zodat mensen sneller vooruit gaan en meer mensen geholpen kunnen worden is zelfwerkzaamheid van de client een voorwaarde bij onze werkwijze. 


Ervaar Allergie therapie met volop resultaat!