Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"


Breuss massage Relaxation                                                                                                  

Naast Breuss massage Health hebben we ook Breuss massage Relaxation.

De Breuss massage is een zachte, fijngevoelige massage van de ruggenwervels, die met de hand wordt uitgevoerd en psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan opheffen.

Bij deze massage wordt St. Janskruidolie en zijdepapier gebruikt die diep inwerkt op het weefsel en de zenuwen kalmeert. 

Deze massage wordt door U gekozen om een lekkere diepe ontspanning te verkrijgen.


Neem contact met ons op voor een cadeaubon voor de Breuss massage voor iemand die u een fijne ontspanning gunt.     Heerlijk Zen...

Nutri Touch Relaxation

Naast Nutri Touch Health hebben we ook Nutri Touch Relaxation.

Deze electromassage kan nuttig zijn bij de behandeling van specifieke gebieden van spierspanning veroorzaakt door stress.

We bieden u een combi-pakket voor pure ontspanning of energie opwekking voor jong en oud o.a:

  • Reflexzone therapie: Torsoreflex, handreflex, voetreflex en oorreflex
  • Eventueel in combinatie met Quantum-Touch 
  • Ultra-pakket op verzoek: in combinatie met Breuss massage.

U voelt zich na deze behandeling(en) herboren!     Ontspanning...

Stoel massage voor Bedrijven en Relaxation

Het is een fantastisch middel dat op zoveel fronten effectief kan worden ingezet.
Want de stoelmassage wordt niet alleen ingezet voor een natuurlijke en effectieve manier van gezondheidsverbetering, deze wordt uiteraard ook ingezet voor bovenal 15 - 20 minuten genieten.


Ontspanning:
Een van de toonaangevende voordelen van stoelmassage is ontspanning van de lichaam en geest.
Veel taken en verantwoordelijkheden, belangrijke beslissingen nemen, zware prestaties leveren, u ergens zorgen over maken; leidt allemaal tot spanning.
Vaak zet die spanning zich vast o.a. schouderpijn, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, heupklachten.
Wanneer u te veel van uzelf vraagt, zet het lichaam zich op schrap.
Tijdens een stoelmassage gebruikt uw therapeut zijn/haar handen, ellebogen of andere hulpmiddelen uw spieren te rekken en plaats de druk op de aangetaste weefsels. Door de spieren die verkrampt reageren soepel te maken, ontspannen niet alleen die spieren, maar kunt u ook mentaal weer een beetje ontspannen.

Circulatie:
Als spieren ontspannen, bereikt bloed in een grotere mate van het spierweefsel, zal deze resulteren in een betere circulatie. De manipulatie van de spier helpt ook het forceren van bloed door het weefsel. Een verbeterde circulatie zorgt voor verbetering van zuurstof en voedingsstoffen opname in de spieren, evenals een betere afscheiding van afvalstoffen uit de spieren terug in de bloedsomloop, waar zij kunnen worden geëlimineerd uit het lichaam.

Volledig gekleed:
Een ander voordeel van stoelmassage is dat het wordt gedaan terwijl u volledig gekleed bent. Goed nieuws voor de personen die mogelijk ontmoedigd raken hun lichaam ontkleed bloot te stellen. Stoelmassage is een manier om een aantal van de voordelen van massage alles te krijgen, terwijl u nog steeds uw kleding aan houdt.

Toegankelijk:

Een massage stoel is ook toegankelijk. Massage stoelen zijn draagbaar, wij zijn te vinden bij sportevenementen, beurzen, winkelcentra, winkels en particuliere woningen. Ze vergemakkelijkt tevens de toegang tot massage voor degenen zoals: ouderen, Kan die moeite hebben met het krijgen van op een massagetafel. 

Wij bieden voor bedrijven stoelmassage aan KLIK HIER voor meer informatie.


De positieve Touch:
Stoelmassage biedt ook psychologische voordelen:
Stoelmassage biedt mensen die niet regelmatig "goed" aanraking ontvangen, zoals een knuffel of een zorgzame hand op de schouder, de aanraking van een massage welke de gezondheid en welzijn bevordert.                                                                                                


                                                                        


Massage-stoelRelaxed...